فرهان دیزل

تهران، اسلامشهر، میدان نماز، به سمت چهاردانگه، 200 مترپایین تر، ساختمان فرهان دیزل

بررسی و مشخصات فنی کامیونت آترین پلاس (Atrin Plus)

بررسی و مشخصات فنی کامیونت آترین پلاس (Atrin Plus)

فهرست محتوا

مقدمه

در مقاله پیش رو به بررسی و معرفی کامیونت آترین پلاس می‌پردازیم. تا انتها با ما همراه باشید و اطلاعات خود را در این باره تکمیل نمایید. در دنیای امروز میزان نقل و انتقالات مربوط به بار رو به افزایش است. به همین جهت هم شاهد رشد چشمگیر و رونق کامیونت‌ها هستیم. شرکت‌های داخلی نیز به این نیاز کاربران پاسخ گفته و همواره محصولات جدیدی را تولید و به بازار عرضه می‌کنند. ایران خودرو دیزل اخیرا یکی از کامیونت‌های جدید خود به نام کامیونت آترین پلاس را معرفی کرده است. در واقع هدف شرکت، ایجاد تحولی نوین در عرصه تولید ماشین‌های سنگین بوده است. این کامیونت را می‌توان یکی از محصولات درخشان خودروهای تجاری ایرانی دانست. کامیونت جدید آترین پلاس توانسته جایگاه ویژه‌ای را در عرصه رقابت برای خود باز کند. مسلما این محصول جدید و رقابتی حرف تازه‌ای برای گفتن خواهد داشت.

ویژگی‌های کامیونت آترین پلاس

کامیونت آترین پلاس به صورت یک و نیم کابین یا خواب دار توسط شرکت تولید کننده به بازار عرضه می‌شود. شرکت ایران خودرو برای ساخت این خودرو از ترمزهای دیسکی در هر دو محور استفاده کرده است. ترمز این کامیونت به سیستم‌های Lsv، Abs، Ebd،  و Asr  تجهیز گردیده است. قابلیت ترمز تمام اتوماتیک این کامیونت یک مزیت منحصربه‌فرد است که موجب محبوبیت ویژه این محصول شده است. عملکرد ترمز این کامیونت روی محور عقب است. کامیونت آترین پلاس شبیه به کامیونت فورس است. زیرا دارای یک تخت خواب ثابت و یک تخت خواب جمع شونده است. در این شرایط فضای کافی برای استراحت کردن سرنشینان خودرو مهیا می‌شود. هم‌چنین کامیونت فوق به صورت سفارشی از یک دوربین ۳۶۰ درجه نیز برخوردار است.

آترین پلاس

این دوربین در جهت بررسی لحظه‌ای محیط اطراف عملکردی عالی دارد. مثل سایر ماشین‌ها کامیونت آترین پلاس هم به بخاری و کولر برای تامین گرما و سرمای لازم مجهز شده است. فرمان کامیونت از نوع هیدرولیک است و هم‌چنین صفحه کیلومتر ماشین نیز حالت دیجیتالی دارد. این کامیونت دارای چراغ‌های روشنایی در روز، گارد بغل و عقب، بوق دنده عقب، کروز کنترل و… است. سیستم صوتی کامیونت نیز از بلوتوث و پورت‌های USB  و AUX  پشتیبانی می‌کند. فیلتر خشک کن مدار باد و فیلتر آبگیر مدار سوخت از دیگر ویژگی‌های خاص و جذاب آترین پلاس است. این کامیونت حدودا دارای وزن خالص ۲۹۰۰ کیلوگرم است. هم‌چنین دارای ۶۹۰۰ میلی‌متر طول، ۲۲۰۰ میلی‌متر عرض و ۲۳۶۰ میلی‌متر ارتفاع است. فاصله بین دو محور کامیونت نیز حدودا معادل با ۳۸۲۰ میلی‌متر است.

آترین پلاس؛ یک کامیونت مدرن

کامیونت شش تن آترین پلاس یک نوآوری مخصوص به شمار می‌آید. زیرا مهندسین ایرانی اساس آن را طراحی کرده‌اند. شاسی این کامیونت در مقایسه با آترین قدرت بیشتری پیدا کرده است. در واقع با زیاد شدن قوای سیستم تعلیق، این کامیونت امکان تحمل وزنی معادل با هشت تن را پیدا کرده است. فوتون آومان یکی از کامیونت‌های مشهور و معروف در کشور چین است که کابین و طراحی آترین پلاس بر اساس آن صورت گرفته است. کابین آترین پلاس دارای امکانات بالا و بروزی در مقایسه با سایر کامیونت‌ها است. داشبورد این کامیونت به گونه‌ای طراحی شده است که راننده خیلی راحت می‌تواند به آن دسترسی داشته باشد.

ویژگی‌های فنی آترین پلاس

ویژگی‌های فنی آترین پلاس

کامیونت آترین پلاس از یک موتور بسیار قوی برخوردار است که در ادامه به بررسی ویژگی‌ها و مزیت‌های آن می‌پردازیم. موتور این کامیونت حدودا ۱۵۴ اسب بخار قدرت و معادل ۴۹۰ نیوتون نیز تولید گشتاور دارد. این کامیونت با دارا بودن موتور کمنز چهار سیلندر ۳.۷ لیتری در میان رقبا می‌درخشد. جالب است بدانید که موتور مذکور بر روی کامیونت‌های دیگری مثل کامیونت فورس و کامیونت الوند هم نصب شده و جواب خود را پس داده است. استاندارد آلایندگی موتور آترین پلاس یورو پنج است و مصرف آن نیز ادبلو می‌باشد.

همان‌طور که اشاره کردیم، موتور این کامیونت با برخی نمونه‌های دیگر در داخل کشور مشابهت دارد. همین مسئله خود یک مزیت به شمار می‌رود. زیرا موجب می‌شود که با قیمت‌های مناسبی بتوان هزینه مصرفی موتور و لوازم مربوط به آن را پرداخت کرد. این کامیونت به دلیل وزنی که دارد می‌تواند برای مصارف درون شهری و هم‌چنین استفاده در شرکت‌ها گزینه مناسبی محسوب شود. آترین پلاس گیربکس بسیار خوبی هم دارد. گیربکس آن نوع زد اف شش سرعته دستی می‌باشد که بر روی کامیونت‌های دیگری نظیر فورس و الوند نیز نصب شده است. این گیربکس ساده از هزینه‌های مصرفی نسبتا پایین و مناسبی برخوردار است.

کامیونت حمل بار

مزایای کامیونت آترین پلاس

تا این قسمت از مقاله راجع به ویژگی‌های مختلف کامیونت آترین پلاس با یکدیگر صحبت کردیم. جا دارد به این نکته نیز اشاره کنیم که آترین پلاس در رقابت با هم رده‌های خود از مزیت‌های خاصی برخوردار است. از مهم‌ترین مزیت‌های این کامیونت شرکت تولید کننده آن یعنی شرکت ایران خودرو دیزل است. شرکت ایران خودرو دیزل دارای بزرگ‌ترین و بهترین شبکه خدمات پس از فروش در داخل کشور است. این کامیونت همان‌طور که در بخش‌های قبلی اشاره کردیم ویژگی‌های فنی کاربر پسندی دارد‌. طبق گفته‌های قبلی موتور و گیربکس آترین پلاس با برخی دیگر از نمونه‌های داخلی مشابهت دارد‌.

همین موضوع هم باعث می‌شود که به راحتی بتوان لوازم مربوط به  کامیونت آترین پلاس را در بازار پیدا کرد. علاوه بر این مورد تشابه قطعات باعث می‌شود تا امکان تهیه آن‌ها با قیمت مناسبی برای مصرف کنندگان فراهم شود. این کامیونت داخلی پرطرفدار دارای کابین مدرن و امروزی است که امکانات مختلف آن موجب شده تا نظر مصرف کنندگان را به سوی خود جلب کند. از طرف دیگر آترین پلاس از ابعاد مناسبی برخوردار است و می‌توان آن را جزء ماشین‌های سایز کوچک به شمار آورد. همین سایز مناسب خود یک مزیت است و موجب می‌شود تا این کامیونت برای جا به جایی بار درون شهری به شدت مورد توجه واقع شود.

معایب کامیونت آترین پلاس

مسلم است که  کامیونت آترین پلاس علی‌رغم دارا بودن مزیت‌های بسیار برخی معایب هم داشته باشد. البته در حال حاضر به دلیل نو بودن این محصول خیلی نمی‌توان در مورد معایب آن صحبت کرد. اما با این حال ظاهرا داشبورد و صندلی‌های این کامیونت از کیفیت خیلی خوبی برخوردار نیستند. ممکن است به همین جهت پس از خرید مصرف کننده مجبور شود تا یک تودوزی کلی انجام دهد. منتقدان این کامیونت معتقد هستند که شرکت ایران خودرو دیزل می‌توانست امکانات بیشتری را برای این کامیونت پیش بینی کند. برای مثال آترین پلاس از ترمز اضطراری یا رادار خط خوان برخوردار نیست.

کامیونت مدرن

آیا می‌توان از آترین پلاس برای باربری استفاده کرد؟

کامیونت آترین پلاس برای باربری در داخل شهر گزینه مناسبی به شمار می‌رود‌. همان‌طور که قبلا بیان کردیم این کامیونت اندازه مناسبی دارد و می‌توان از آن برای حمل بار استفاده کرد. باربری با استفاده از کامیون در دنیای امروز موجب سهولت انتقال و جا به جا کردن کالا شده است. از این رو شرکت‌های خودروسازی به دنبال این هستند که کامیونت‌های کاربردی را تولید و وارد بازار کنند. برای حمل بارهای سنگین معمولا از کامیون‌های بزرگ استفاده می‌شود. این کامیون‌ها برای جا به جا کردن کالاهای شرکتی کوچک و نقل و انتقالات درون شهری گزینه‌های مناسبی نیستند. از این رو بهتر است از کامیونت‌هایی نظیر آترین پلاس استفاده شود.

کلام پایانی

صنعت خودروسازی در داخل کشور رو به رشد و گسترش است. همه روزه شاهد تلاش مهندسین ایرانی و دانشمندان داخلی در راستای تولید محصولات با کیفیت هستیم. شرکت خودروسازی ایران خودرو دیزل با هدف جلب رضایت مشتریان و رفع نیازهای آن‌ها به تولید کامیونت کاربردی آترین پلاس پرداخته است که در این مقاله راجع به ویژگی‌ها، مزیت‌ها و معایب احتمالی آن سخن گفتیم.

4 نظر

  • داستان این کامیونت ها هم شده پراید ، همون اتاق همون موتور با
    صدتا اسم

  • سلام آخه هی از مزیت این اشغال میگین از
    همون اول بگو که فوتون هستش چرا
    میپیچونید اگه خوبه موتور ایسوزو بزارید
    روش بدبخت راننده چکار خواهد کرد با این
    چللک

  • هروقت ازروی ماشین های اروپایی وآمریکایی تونستند کپی کنندوآشغال
    جینی روکپی نکنندبگوصنعت کشور روبه پیشرفت هنوز اف
    هاش۵۰۰سایپادیزل یادمون نشده که ازروی لامپ سقفی آب میریخت
    داخل وقتی بارون میومد

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید