فرهان دیزل

تهران، اسلامشهر، میدان نماز، به سمت چهاردانگه، 200 مترپایین تر، ساختمان فرهان دیزل

بررسی و مشخصات فنی کامیونت شیلر (Shiller)

بررسی و مشخصات فنی کامیونت شیلر (Shiller)

فهرست محتوا

کامیونت شیلر، یکی از بهترین و معروف ترین انواع کامیونت ها می باشد که توسط یک شرکت چینی تولید می شود. تحریم هایی که از جانب کشور های اروپایی و آمریکایی ایران را در بر گرفته اند، باعث شده است تا ایران برای رفع نیاز های داخلی خود، رو به سمت کشور های شرق آسیا کند و مواد و محصولات مورد نیاز خود را از آن ها دریافت نماید. کامیونت شیلر نیز یکی از محصولاتی است که توسط شرکت چینی وان لیانگ ساخته شده است. در تولید این نوع محصول و کامیونت، از بهترین و با کیفیت ترین مواد اولیه و متریال استفاده شده است. به نحوی که می توان از این کامیونت برای سال های متمادی و طولانی استفاده کرد. در تولید شاسی و بدنه ی این خودرو، شبیه کامیونت های ایسوزو عمل شده است. این موضوع باعث شده است تا این کامیونت، شبیه کامیونت ایسوزو باشد.

در این مقاله سعی خواهیم کرد تا شما را با ویژگی ها و مشخصات فنی کامیونت شیلر آشنا کنیم. همچنین سعی می کنیم تا درباره ی مشخصات ظاهری آن نیز توضیحاتی را خدمت شما عزیزان عرض کنیم. با ما همراه باشید.

آشنایی با مشخصات کلی و ظاهری کامیونت شیلر

مشخصات کامیونت شیلر

همانطوری که در ابتدای این مقاله خدمت شما عزیزان عرض کردیم، کامیونت شیلر، یکی از بهترین و پر استفاده ترین انواع کامیونت ها می باشد. این نوع کامیونت دارای یکسری مشخصات کلی و ظاهری می باشد که در زیر درباره ی آن ها صحبت خواهیم کرد:

  • طول این خودرو، در حدود6.5 متر می باشد. ارتفاع این خودرو نیز در حدود 100 سانتی متر بیشتر از عرض آن می باشد و 2.2 متر است.
  • وزن مجموع ناخالص این نوع کامیونت، به طور کلی 6000 کیلو می باشد که تحت عنوان کامیونت های 6 تن از آن ها یاد می شود. این در حالی است که وزن خالص خودرو در حدود 2800 کیلو می باشد.
  • رنگ پوشش صندلی های این نوع کامیونت، معمولا و در بیشتر موارد طوسی می باشد. این در حالی است که ممکن است در بعضی موارد، رنگ های دیگری از این محصول نیز در بازار این خودرو ها وجود داشته باشد.

جنس پوشش صندلی این خودرو، پارچه ای می باشد. معمولا از پارچه های با کیفیت در تولید این خودرو استفاده می شود. به نحوی که بتوان از صندلی های این خودرو برای مدت زمان طولانی استفاده کرد و صندلی های آن پاره نشوند.

تجهیزات و امکانات خودرو

تجهیزات و امکانات خودرو

کامیونت شیلر دارای یکسری تجهیزات و امکانات نیز می باشد. تجهیزات و امکاناتی که باعث شده است تا میزان رضایتمندی افراد از این نوع کامیونت روز به روز افزایش پیدا کند. در ادامه ی این مقاله به تجهیزات و امکانات این مدل خودرو اشاره می کنیم:

  • یکی از مهم ترین و اصلی ترین امکانات و تجهیزات این مدل خودرو، این است که این خودرو دارای شیشه بالابر برقی می باشد. راننده و سرنشین های این نوع خودرو می توانند به کمک بالابر های برقی، اقدام به بالا بردن شیشه های خودرو نمایند و از اهرم های دستی به این منظور استفاده نمی شود.
  • یکی دیگر از مهم ترین و اصلی ترین ویژگی ها و امکانات این مدل خودرو و کامیونت، دوربین دید عقب این کامیونت است. دوربینی در قسمت پشتی این خودرو نصب شده است که نمایشگر آن روی داشبورد راننده وجود دارد و راننده می تواند در هنگام دنده عقب گرفتن، از این دوربین استفاده نموده و از تصادف های احتمالی جلوگیری به عمل آورد.
  • کابین کامیونت شیلر مجهز به ترشن بار می باشد. ترشن بار به امکانات و تجهیزاتی گفته می شود که دسترسی افراد به موتور خودرو از داخل کابین را آسان می کند. شما می توانید به راحتی از داخل کابین به موتور این خودرو دسترسی پیدا کنید، بدون آن که نیاز باشد از بیرون این کار را انجام دهید.
  • چراغ های مه شکن جلو و عقب، از جمله ی دیگر امکانات و تجهیزات این خودرو می باشد. تصور کنید در هوای مه گرفته گرفتار شده اید و دیدن خودرو های جلویی و عقبی برای شما سخت شده است. در این صورت استفاده از این چراغ های مه شکن می تواند به شما کمک کند تا رانندگی بی خطر تر و سالم تری داشته باشید.
  • این خودرو دارای سیستم تهویه مطبوع می باشد. شما می توانید از سیستم تهویه این خودرو، جهت تزریق هوای سالم و پاک به داخل فضای کابین استفاده نمایید.
  • مولتی مدیا لمسی، یکی دیگر از امکانات این مدل خودرو می باشد. رادیو، GPS، بلوتوث، USB و … از جمله ی مهم ترین و اصلی ترین امکانات این مدل کامیونت است.

مشخصات فنی کامیونت شیلر

مشخصات فنی کامیونت شیلر

در مورد مشخصات فنی کامیونت شیلر، می توان به موارد متعددی اشاره کرد. در زیر در ارتباط با این مشخصات فنی صحبت می کنیم:

  • حداکثر توان این مدل خودرو برای بالاروی از شیب، در حدود 52 درصد است. این موضوع به این معنی است که در صورتی که شیب جاده بیشتر از 52 درصد باشد، کامیونت این توان را ندارد که از جاده بالا برود.
  • شعاع گردش این خودرو، 6.45 متر می باشد. به عبارت دیگر، در شعاع 6.45 متری جاده، این خودرو می تواند گردش انجام دهد، بدون آن که از جاده خارج شود.
  • ظرفیت باک این خودرو، 120 لیتر می باشد. در مقایسه با بسیاری دیگر از خودرو ها و کامیونت ها، ظرفیت باک این خودرو بیشتر می باشد. این موضوع نشان دهنده ی این موضوع است که می توان مدت زمان بیشتری را با یک باک خودروی این کامیونت طی نمود. بعلاوه جنس باک این خودرو از آلومینیوم است. آلومینیوم یکی از فلزات بسیار عالی در این موارد است. آلومینیوم زنگ نمی زند و می توان از آن برای مدت زمان طولانی استفاده کرد.
  • سایز رینگ 17.5 در 6 سانتی متر می باشد و رینگ های این نوع کامیونت، از جنس فولاد ضد زنگ هستند.
  • نوع شاسی این خودرو، نردبانی می باشد. به عبارت دیگر، برای رسیدن به کابین این خودرو، بایستی از یک نردبان بالا رفته و به کابین خودرو رسید. این موضوع نشان می دهد که شاسی این خودرو بلند است و از دسته خودرو های شاسی بلند می باشد.
  • باتری این خودرو، همانند بسیاری دیگر از خودرو ها، باتری 12 ولت می باشد که 66 آمپر انرژی و جریان الکتریکی را در مدار تولید می کند و در نهایت باعث روشن شدن خودرو و حرکت خودرو می شود.
  • دینام این کامیونت، 24 ولت اختلاف پتانسیل و 70 آمپر جریان دارد.
  • ترمز دستی این خودرو، از مکانیزم پنوماتیکی پیروی می کند. امروزه از مکانیزم پنوماتیکی یا بادی در بسیاری از خودرو ها و کامیونت ها استفاده می شود. این نوع ترمز ها از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و این موضوع باعث می شود تا شرکت های خودروسازی و کامیونت سازی، از این ترمز ها در ساخت وسایل نقلیه و کامیونت ها از جمله کامیونت شیلر استفاده نمایند.
  • کامیونت شیلر، همانند بسیاری دیگر از کامیونت هایی که امروزه تولید می شوند، از مکانیسم ترمز کمکی اگزوز نیز برخوردار هستند. ترمز اگزوز به خودرو کمک می کند تا انرژی گرمایی اضافی تولید شده توسط لنت های خودرو از طریق اگزوز از خودرو خارج شود و انرژی گرمایی زیادی تولید نشود که سبب آتش گرفتن چرخ های خودرو شود. این مکانیسم به این دلیل در کامیونت ها و خودرو های سنگین فعال می شود که باری که روی این خودرو ها قرار داده می شود معمولا زیاد است و این موضوع سبب می شود تا فشار زیادی به لنت های این خودرو ها وارد شود. در صورتی که ترمز اگزوز کار نکند، انرژی گرمایی تولید شده توسط خودرو و در ناحیه ی لنت های خودرو به آتش تبدیل می شود و ممکن است لنت ها و تایر های خودرو را بسوزاند. لذا ترمز اگزوز جزء مهم ترین و اصلی ترین قسمت های خودرو ها و کامیونت های امروزی می باشد.
  • سیستم ترمز این خودرو، مجهز به یکسری کنترلگر های الکترونیکی می باشدکه جهت تعادل در سطوح لغزنده به کار گرفته می شوند و تحت عنوان ترمز های ABS شناخته می شوند.

سایر مشخصات فنی کامیونت شیلر

سایر مشخصات فنی کامیونت شیلر

  • نوع سیستم فرمان این خودرو، تحت عنوان سیستم فرمان ساچمه گردان شناخته می شود و به صورت هیدرولیکی عمل می کند و کاملا روان است.
  • چرخ های این خودرو از سیستم تعلیق بسیار مناسبی برخوردار بوده و فنر های تخت چند لایه روی هم قرار می گیرند. این موضوع باعث می شود که هیچ گونه آسیبی به سرنشینان خودرو در حین حرکت وارد نشود.
  • مکانیزم کلاچ این خودرو، از نوع بادی-روغنی می باشد. کلاچ این نوع کامیونت بسیار نرم و راحت می باشد و افرادی که این خودرو را برای فعالیت های خود انتخاب می کنند، از این موضوع بسیار راضی هستند.
  • نوع جعبه دنده ی این خودرو، دستی بوده و راننده باید خودش به صورت دستی دنده ها را تغییر دهد تا خودرو به جلو حرکت کند.
  • حداکثر گشتاور این خودرو، 1200 تا 1900 نیوتون متر می باشد و قدرت موتور در دور 2600 دور در دقیقه، 155 اسب بخار است. 155 اسب بخار قدرت موتور مناسبی می باشد و نسبت به خودرو های دیگر در این رده، از قدرت موتور بالاتری برخوردار است.
  • سیستم سوخت رسانی در مورد کامیونت شیلر، به صورت انژکتور کانال مشترک بوده و توسط کارخانه بوش آلمان تولید می شود.
  • استاندارد آلایندگی موتور کامیونت شیلر، یورو 5 می باشد که در مقایسه با آن دسته از خودرو هایی که یورو 4 هستند، از استاندارد آلایندگی بهتری برخوردار هستند و کم تر هوا را آلوده می کنند. البته این خودرو ها نسبت به خودرو هایی که استاندارد آلایندگی آن ها یورو 6 و یورو 7 می باشد، استاندارد آلایندگی بد تری دارند و هوا را بیشتر آلوده می کنند. این موضوع سبب شده است تا این نوع خودرو و کامیونت را به عنوان یک خودرو و کامیونت حد وسط از نظر آلایندگی خودرویی در نظر بگیریم.

کاربرد های اصلی کامیونت شیلر

کاربرد های اصلی کامیونت شیلر

از کامیونت شیلر در موارد متعددی استفاده می شود و کاربری این نوع کامیونت بسیار زیاد است. از جمله ی مهم ترین و اصلی ترین کاربری های این نوع کامیونت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

حمل بار و اثاثیه

یکی از اصلی ترین و مهم ترین کاربرد ها و کاربری های کامیونت شیلر، کاربرد آن برای حمل اسباب و اثاثیه منزل می باشد. در بسیاری از موارد ممکن است افراد به دنبال یک کامیونت برای حمل اسباب و اثاثیه منزل خود باشند تا از جایی به جای دیگر نقل مکان کنند. در این گونه موارد می توان از این نوع کامیونت استفاده کرد.

حمل مواد گوشتی

یکی دیگر از مهم ترین و اصلی ترین کاربرد ها و کاربری های کامیونت شیلر، کاربرد آن برای حمل مواد گوشتی و مواد یخ زده می باشد. در این گونه موارد یخچال هایی بر روی کفی این خودرو تعبیه می شوند که کار حمل و نقل مواد گوشتی را راحت تر می کنند. مواد گوشتی یخ زده مثل گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی را می توان از طریق این کامیون ها از جایی به جای دیگر انتقال داد.

حمل نوشابه

در بسیاری از موارد برای حمل نوشابه نیز از کامیونت شیلر استفاده می شود. شرکت های بسیاری در سطح کشور در زمینه ی تولید و حمل و نقل نوشابه فعالیت می کنند. این شرکت ها، برای این که بتوانند نوشابه های تولید شده توسط شرکت خود را به سراسر نقاط ایران برسانند، از کامیونت های شیلر استفاده می کنند. کامیونت شیلر نقش بسیار مهمی در این فرآیند داشته و باعث می شود تا حمل این نوع نوشیدنی در سراسر کشور در کوتاه ترین زمان ممکن انجام شود.

لازم به ذکر است که علاوه بر مواردی که در بالا به آن ها اشاره شد، کامیونت شیلر در موارد دیگری نیز مورد استفاده قرار می گیرد که پرداختن به آن ها و صحبت درباره ی همه ی آن ها از حوصله ی این مطلب و این محتوا خارج می باشد.

کلام آخر

در این مقاله سعی شد تا شما را با کامیونت شیلر آشنا کرده و درباره ی آن توضیحاتی را خدمت شما عزیزان عرض کنیم. امیدواریم این مقاله بتواند رضایت شما عزیزان را به دست بیاورد و از مطالب آن استفاده ی لازم را برده باشید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید