فرهان دیزل

تهران، اسلامشهر، میدان نماز، به سمت چهاردانگه، 200 مترپایین تر، ساختمان فرهان دیزل

کامیونت چی بخرم؟! (معرفی 12 کامیونت برتر)

کامیونت چی بخرم؟! (معرفی 12 کامیونت برتر)

فهرست محتوا

از جمله پر تکرارترین سوالاتی که به وفور از جانب علاقه مندان به خرید کامیونت مطرح می شود، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 کامیونت چی بخرم؟!

کدام کامیونت ارزان تر و کدام پرفروش تر است؟!

بهترین کامیونت ایران کدام است؟!

اگر شما هم به آن دسته از افرادی تعلق دارید که می خواهید کامیونت بخرید، اما اطلاعات چندانی درباره مدل های مختلف ندارید، این جا بهشت شما است. تا پایان مطلب با ما همراه باشید!

آشنایی مختصر و مفید با کامیونت

کدام کامیونت ارزان تر و کدام پرفروش تر است؟!

کامیونت که از آن تحت عنوان مینی بار یا مینی خاور نیز یاد می کنند، در زبان انگلیسی با نام مینی تراک یا لایت تراک شناخته می شود. کامیونت ها که یکی از محبوب ترین خودروهای سنگین به شمار می آیند، سه متر طول داشته و می توان آن ها را حد واسط کامیون و وانت در نظر گرفت. نام این خودروها به خوبی گویای این ماجرا است!

لازم به ذکر است که کامیونت ها در مدل های متعدد و متنوعی در بازار موجود بوده و قابلیت حمل 3 تا 8 تن بار را دارا می باشند. اتاق این خودروهای سنگین که به صورت 4 یا 6 لاستیکی دو محوری طراحی شده اند، کمی کوچک است. توزیع نیروی پیشرانه این خودروها نیز عمدتا به صورت چهار چرخ محرک انجام می شود.

شاید این سوال ذهنتان را به خود درگیر کرده باشد که تفاوت کامیون و کامیونت چیست؟! اصلا تفاوتی دارند؟!

بله که متفاوتند. ابعاد کامیون ها در مقایسه با کامیونت ها بزرگتر بوده و از همین رو قادر به جا به جایی بار بیشتری هستند. تعداد چرخ این خودروها بیشتر بوده و از نظر ظاهری نیز به سادگی قابل تشخیص اند.

شرکت های صاحب نام و معتبر بسیاری وجود دارند که در زمینه تولید کامیونت فعالیت می کنند. از جمله محبوب ترین این شرکت ها می توان به بادسان، ایسوزو، هیوندا، الوند، آمیکو، جک، بنز و کاویان اشاره نمود.

انواع کامیونت

همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، کامیونت ها از قابلیت حمل 3 تا 8 تن بار برخوردار هستند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که امکان جا به جایی بارهای مختلفی همچون اثاثیه منزل، خودرو و… با استفاده از این ماشین ها میسر می باشد. بر همین اساس خودروهای مذکور را به انواع باری، تانکری، چادری، حمل خودرو و… تقسیم بندی می کنند.  

لازم به ذکر است که کامیونت ها را با در نظر گرفتن مدلشان به دو دسته شهری و بین شهری تقسیم می کنند. نوع شهری همان طور که از نامش پیدا است، برای استفاده در داخل شهر و نوع بین شهری نیز برای استفاده در بیرون شهر کاربرد دارد.

بهترین ها، محبوب ترین ها و پر فروش ترین کامیونت ها در بازار ایران را بشناسید!

پر فروش ترین کامیونت ها در بازار ایران

1. ایسوزو

ایسوزو را می توان یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین کامیونت های بازار ایران دانست. این خودرو ساخت کمپانی ژاپنی ایسوزو بوده و از کیفیت قابل توجهی برخوردار می باشد. شرکت ایسوزو که از زمان تاسیس خود تا به امروز موفقیت های بسیاری در زمینه تولید مینی بارهای سبک و سنگین کسب نموده، سهم زیادی از بازار رقابت در این عرصه را به خود اختصاص داده است.

کمپانی صاحب نام و قَدَر ایسوزو کامیونت های خود را در مدل های گوناگونی اعم از 5 تن، 6 تن و 8 تن طراحی و تولید نموده و روانه بازار مصرف می کند. مدل 6 تن ایسوزو پرفروش ترین مدل عرضه شده توسط این کمپانی است که در عین برخورداری از کیفیت بی نظیر، قیمتی مناسب دارد. اگر به فکر خرید یک کامیونت با کیفیت و دارای ظاهر مناسب هستید، حتما به محصولات ایسوزو فکر کنید!

2. الوند

رتبه دوم محبوب ترین و پر فروش ترین کامیونت ها در بازار ایران به الوند با نام تجاری فوتون اختصاص دارد. این خودروها ساخت شرکت خودروسازی داخلی سایپا دیزل با بیش از 54 سال سابقه فعالیت هستند. سایپا دیزل مفتخر است که مدل های مختلفی از این خودرو را تولید و راهی بازار مصرف نماید. هریک از این مدل ها دارای کاربردی خاص بوده و از همین رو طرفدارانی خاص دارند!

کامیونت 6 تن و 8 تن الوند از جمله پر فروش ترین تولیدات شرکت خودرو سازی سایپا دیزل محسوب می شوند. برخورداری از آپشن های منحصر به فردی نظیر جی پی اس این دسته از خودروها را به اوج محبوبیت رسانده است. لازم به ذکر است که مدل 8 تن الوند فقط به صورت دارای کابین خواب به بازار عرضه می شوند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که این خودروها برای استفاده در مسافت های طولانی و بین شهری مناسب می باشند. این در حالی است که مدل 6 تن الوند بدین صورت نبوده و تولید آن ها در دو شکل دارای کابین خواب و فاقد کابین خواب صورت می پذیرد.

گفتنی است که همه مدل های کامیونت الوند از استاندارد آلایندگی یورو 4 بهره مند بوده و ویژگی های فنی تقریبا مشابهی دارند. البته مدل دارای کابین خواب و فاقد این کابین از نظر وزن و طول با یکدیگر متفاوت هستند.

الوند یا ایسوزو؟ کدام بهتر است؟

الوند یا ایسوزو؟

حال ممکن است بگویید که صرف نظر از قیمت، کامیونت الوند بخریم یا ایسوزو؟! جدول زیر یک جمع بندی کلی برای شما است. اگرچه خرید این دسته از خودروها کاملا سلیقه ای است، اما باید این موضوع را مد نظر قرار دهید که تحریم ها موجب نایابی برخی از قطعات خودروهای ساخت کمپانی ایسوزو شده اند. این امر حتی بر واردات خود این خودروها نیز تاثیر گذاشته و پای مشکلات کوچک و بزرگ بسیاری را به ماجرا باز کرده است. پس لطفا پیش از خرید خوب سبک و سنگین کرده و سپس تصمیم بگیرید!

مشخصات فنی

الوند

ایسوزو

 

 

موتور

Cummins ISF 3.8 s 

4 سیلندر خطی

سوپاپ بالا

تزریق مستقیم

مجهز به توربو

شارژر و اینتر کولر

حداکثر قدرت (اسب بخار/ دور د دقیقه)

145 اسب بخار در 2600 دور در دقیقه

155 اسب بخار در 2600 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور (نیوتن متر/ دور در دقیقه)

450 نیوتن متر در 2200-1200 دور در دقیقه

427 نیوتن متر در 1500 دور در دقیقه

نوع جعبه دنده

ZF6S500

6 دنده جلو و یک دنده عقب

MYY-6S

پیشنهاد طلایی!

اگر قصد خرید کامیونت 6 تن و 8 تن الوند را دارید، می توانید روی کمک ما حساب کنید. با شرایط عالی خرید اقساطی شما را شگفت زده خواهیم کرد. بهترین کامیونت بازار ایران را به صورت اقساطی از ما بخواهید!

3. فاو

فاو که رقیب سرسخت ایسوزو محسوب می شود، یک کمپانی چینی تولید کننده ماشین های سنگین و نیمه سنگین است که با نام تجاری تایگر فعالیت می کند. فاو 6 تن که به احتمال زیاد نام آن را شنیده اید، جدیدترین و پر فروش ترین محصول این کمپانی است. آمار بالای خرید و فروش این خودرو در ایران حاکی از محبوبیت فراوان آن در میان ایرانیان است.

4. فوسو

فوسو

فوسو را به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین تولیدکنندگان ژاپنی اتوبوس و کشنده در دنیا می شناسند. کامیونت های ساخت این شرکت از اصالتی اروپایی برخوردار بوده و رقیبی جدی برای محصولات ایسوزو محسوب می شوند. سالیان طولانی است که گروه بهمن پای این خودروها را به بازار ایران باز کرده است. به عقیده بسیاری از افراد فوسو می تواند جای ایسوزو را در ازای پرداخت هزینه های کمتر پر کند. اما حقیقت این است که ایسوزو به دلیل کیفیت باور نکردنی ساخت و موفقیت در جلب رضایت و اعتماد مشتریان یکه تازِ بی رقیبِ بازار ایران است!

5. جک

جک یکی دیگر از تولیدکنندگان چینی عرصه خودروسازی است که نه تنها در زمینه تولید خودروهای سنگین، بلکه در زمینه طراحی و ساخت خودروهای سواری و سبک نیز فعالیت می کند. کمپانی جک کامیونت های تولیدی خود را با تنوع تناژ مختلف راهی بازار مصرف می کند. اگر کامیونت جک 7 تن را از نزدیک دیده باشید، حتما متوجه طراحی لوکس، آراستگی و استحکام آن شده اید. طراحی موتور این دسته از خودروها را یکی از قدیمی ترین و سرشناس ترین برندهای آمریکایی بر عهده دارد. البته باید به این نکته توجه کرد که توان موتوری بالای این دسته از خودروها موجب شده است که در مقایسه با رقبای خود از سطح مصرف قابل توجهی برخوردار باشند. کامیونت جک 5 تن، 6 تن و 8 تن از دیگر تولیدات کمپانی بزرگ جک هستند که هر یک از ویژگی های خاصی برخوردار بوده و طرفداران خاص خود را دارند!

6. آمیکو

کامیونت آمیکو یکی دیگر از پر فروش ترین های بازار ایران است. این خودروی سنگین دارای ده چرخ بوده و از شاسی نردبانی و دو لایه برخوردار است. آمیکو را می توان چیزی میان یک وانت و یک کامیون کوچک در نظر گرفت. استفاده از این خودرو در حمل تره بار و اثاثیه منزل رایج می باشد. قدرت موتور بالا به نسبت اسکلت ماشین، توانایی حمل چندین تن بار، استهلاک پایین و… دست به دست هم داده و آمیکو را به خودرویی محبوب تبدیل کرده اند.

7. کاویان

کاویان یکی دیگر از کامیونت هایی است که مورد استقبال خریداران در بازار ایران قرار گرفته است. این خودرو  که ساخت شرکت موتور نیسان است، می تواند 6 تن بار را حمل کند. طراحی بی نظیر و آپشن های منحصر به فرد این خودرو بر محبوبیت آن افزوده اند. استفاده از این شاهکار شرکت موتور نیسان به عنوان ماشین آتش نشانی، خودروبر، جرثقیل و بالابر بسیار رواج دارد.

8. هیوندای

بهترین کامیونت

هیوندای که اصالت آن به کره جنوبی بر می گردد، هم اکنون در ایران نیز طراحی و تولید می شود. وزن بار مجاز برای حمل توسط این کامیونت 6 تن و ظرفیت مخزن سوخت بسیار مدرن آن 100 لیتر است. گیربکس 5 سرعته، صفحه کلاچ تک صفحه ای با عملکرد هیدروپنوماتیک، سیستم ترمز ای بی اس و ای بی دی، قابلیت توربو شارژ و… از دیگر ویژگی ها و قابلیت های مهم این خودرو محسوب می شوند.

9. بادسان

بادسان یکی دیگر از قابل اعتمادترین کامیونت های مورد علاقه ایرانیان است. تجهیزات فوق العاده این خودرو همچون سیستم ضد واژگونی، سیستم بالابر برقی، بوق دنده عقب و… موجب درخشش بیشتر کاویان در میان رقبا شده اند. این خودروها در دو نوع مسقف و رو باز و با هدف باربری طراحی و تولید شده و به بازار مصرف عرضه می شوند.

10. دند

دند یکی دیگر از کامیونت های ساخت ایران است که با برخورداری از امکانات و ویژگی های خاص و منحصر به فرد به محبوبیت قابل توجهی در میان خریداران رسیده است. شاسی و اکسل این خودرو بسیار شبیه به کامیونت های ایسوزو می باشد. خودروی مذکور 5/2 تنی بوده و از کاربری های فراوانی برخوردار می باشد. 

11. فورس

کامیونت فورس

کامیونت فورس یکی از کامیونت های جذاب بازار ایران است که در تناژهای 8.5 و 6 تن طراحی و تولید میشود. فورس دارای دو نسخه خوابدار و بدون خواب می باشد. شرکت بهمن دیزل تولیدکننده کامیونت فورس است که این کامیونت را از سال 1400 وارد بازار ایران کرده است. در ادامه برخی از مشخصات کامیونت فورس را مرور میکنیم:

  • دارای موتور پرقدرت کامینز آمریکایی
  • استاندارد آلایندگی یورو ۵
  • گیربکس زد اف آلمان
  • دارای توربو شارژر و اینترکولر
  • شاسی 6 متری مناسب
  • کابین زیبا و بدون سر و صدا

12. شیلر

کامیونت شیلر

شیلر نیز یکی از کامیونت های داخلی است که شباهت بسیاری به کامیونت ایسوزو دارد. این کامیونت در سال 1395 توسط شرکت بهمن دیزل طراحی و تولید شده است و پلاک گذاری آن از سال 1396 آغاز شده است. کامیونت شیلر تنها به صورت بدون خواب تولید میشود و از موتور کامینز امریکایی استفاده میکند و دارای موتور بادی علاوه بر موتور روغنی میباشد.

14 نظر

  • هرچی میخوای بخری فقط و فقط پدر
    و مادر دار باشه از این اشغالهای چینی
    نباشه

  • باسلام خسته ما کامیونت بادسان داریم ده ساله ما داریم بادسان
    هیچ وقت سمت بادسان نیایید هرساله ما اندازه 600میلون خرج می
    کنیم براش بارشم سبک بار هست با . بادسان پیشرفت نمی کنید
    بیشتر پست رفت می کنید سمت بادسان هیچ وقت نیایید

    • سلام ، دوستان زحمت کش راننده کسانی که تجربه دارید بفرمایید بین
      کامیونت های جدید بازار کدوم از همه بهتر هست لطفا راهنمایی
      بفرمایید.

      • پول داری ایسوزو بخر البته مشکل جا خواب و
        قطعات گرون
        .جک امکانات عالی سواری راحت جا خواب و
        خوشگل وخدمات پس از فروش خوب فقط
        گیربکسش باید رعایت کرد
        الوند امکانات خوب. موتور و گیربکس خوب و
        هماهنگ. خدمات عالی نمایندگی .سواری خشک
        تو مناطق گرم مشکل امپر کشیدن داره
        رادیاتورش باد خور ش کمه
        فورس .تازه اومده هنوز خوب بدش معلوم نیست
        ولی تو بحث خدمات گروه بهمن عالی هستن
        دیما همون جک ولی با اتاق متفاوت
        اترا پلاس و بقیشون صاحب اول اخرش خودت
        هستی

  • هیچ کدوم به گرد پای ایسوزو نمیرسه. متاسفانه تحریم ها
    مارو کرده موش آزمایشگاهی برادران چینی. افغانستان و عراق
    هم این آشغال های چینی رو سوار نمیشن. روزگاری تو این
    کشور برترین برندها و با کیفیترین خودروها وارد میشد (بنز/
    ولو/اسکانیا/ماک/) بعد ۵۰ سال رسیدیم به دند / جک/ فاو/
    بادسان از رده خارج و…

    • س آقای مرادی شما تجربه مان ۸تن رو
      دارین؟؟
      به نظر شما مدل های پایین مان
      میصرفه از نظر مخارج و…

  • درود بر شما
    بهترین ایسوزو هست ولی چون دیگه تولید نمیشه
    قطعات بسیار گرون وجای خواب نداره،پس از اون
    بهترین انتخاب جک هست اتاق عالی کم صدا نرم
    وکم اصتحلاک هست ،ماشین جک اگه بهش فشار
    نیاری یک عمر واست کار میکنه

  • سلام دوستان بنظرتون وانت نیسان دیزل صفر بخرم
    برای تره بار کشی یا ایسوزو 6 تن مدل 85 حوصله تعمیر
    ندارم ولی میخوام کار کنم

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید